BULATOVIĆ : PRETNJAMA PREDSEDNIKU ŠTO PRE DA SE POZABAVE NADLEŽNI DRŽAVNI ORGANI

image_pdfimage_print

 Gradonačelnik Niša Darko Bulatović izjavio je, povodom napada na Predsednika Republike i pretnji koje su mu upućene, da time najozbiljnije, što pre, moraju da se pozabave nadležni organi. Zbog pokušaja urušavanje državnih institucija i pozivanja na vojni puč , očekujem  reagovanje nadležnih institucija, rekao je Bulatović.

”Još jednom ponavljam, da mi pružamo punu  podršku politici Vlade, državnoj politici, politici Predsednika, i mi jesmo deo te politike i deo tima koji treba da obezbedi bolji život i bolji standard građanima Niša i građanima Srbije”, rekao je Bulatović.

Gradonačelnik  je naglasio da   je činjenica da  pretnje dolaze od onih koji, kada su bili vlast, u Niš su dolazili samo na mitinge i ništa više od toga.

”Oni su u Niš dolazili samo na mitinge svojih stranaka, za razliku od Predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića koji je, do sada, ovde bio šesnaest puta i proveo šesnaest dana u Nišu. To je više nego bilo koji srpski lider u istoriji. A svaki dolazak i boravak je bio usmeren upravo na budućnost ovog grada, budućnost juga Srbije, investicije, fabrike, nova radna mesta, viši standard…. i  zbog toga ima i našu punu podršku”, poručio je Gradonačelnik Darko Bulatović.

Možda Vas zanima i sledeće...