1

Порука и честитка градоначелника Ниша Дарка Булатовића играчима и руководству Рукометног клуба „Железничар“

Драги наши спортисти, драги наши рукометаши, витешки и на врхунски, на прави спортски начин окончали сте сезону која је граду Нишу и нишком рукомету донела много радости. Иако у последњем колу нисте успели да остварите победу против Металопластике у Шапцу, а самим тим ни да донесете титулу првака Србије у Ниш, нема места никаквом разочарању, јер су бројне радости овог пролећа које сте нам приредили и које смо делили са вама, ипак испред сваког другог осећања.

Још једном истичем са пуним задовољством и поново упућујем срдачне честитке на изузетном успеху у рукометној сезони 2017/2018.година. У овогодишњем националном шампионату наше земље, победом пре неколико дана над Војводином у нашем Чаиру, обезбедили сте пласман у СЕХА лигу и тиме  остварили постављени циљ пред ову сезону и клуб поново вратили на међународну сцену.

Подсећам, такође, да сте пре два месеца освојили и национални Куп Србије, седми пут у историји клуба, што ову сезону чини успешнијом и по вас и по наш град.

Верујем, а мислим да делим мишљење свих спортиста и грађана Ниша, да ће прилике да се Железничар опет бори за титулу првака државе бити већ у наредној и наредним сезонама, јер су у последњој години створени услови и атмосфера за још веће успехе и боље резултате.

Освајањем другог места на табели Супер лиге и пласманом у СЕХА куп, као и освајањем пехара националног купа наше земље, у овој рукометној сезони Железничар је без икаквих дилема један од најуспешнијих рукометних и уопште спортских колектива у Србији.

Из тог разлога у своје и име руководства Ниша и суграђана упућујем вам честитке и на успесима и на витештву у завршници овогодишњег шампионата.

Градоначелник Ниша, Дарко Булатовић