Poruka i čestitka gradonačelnika Niša Darka Bulatovića igračima i rukovodstvu Rukometnog kluba „Železničar“

image_pdfimage_print

Dragi naši sportisti, dragi naši rukometaši, viteški i na vrhunski, na pravi sportski način okončali ste sezonu koja je gradu Nišu i niškom rukometu donela mnogo radosti. Iako u poslednjem kolu niste uspeli da ostvarite pobedu protiv Metaloplastike u Šapcu, a samim tim ni da donesete titulu prvaka Srbije u Niš, nema mesta nikakvom razočaranju, jer su brojne radosti ovog proleća koje ste nam priredili i koje smo delili sa vama, ipak ispred svakog drugog osećanja.

Još jednom ističem sa punim zadovoljstvom i ponovo upućujem srdačne čestitke na izuzetnom uspehu u rukometnoj sezoni 2017/2018.godina. U ovogodišnjem nacionalnom šampionatu naše zemlje, pobedom pre nekoliko dana nad Vojvodinom u našem Čairu, obezbedili ste plasman u SEHA ligu i time  ostvarili postavljeni cilj pred ovu sezonu i klub ponovo vratili na međunarodnu scenu.

Podsećam, takođe, da ste pre dva meseca osvojili i nacionalni Kup Srbije, sedmi put u istoriji kluba, što ovu sezonu čini uspešnijom i po vas i po naš grad.

Verujem, a mislim da delim mišljenje svih sportista i građana Niša, da će prilike da se Železničar opet bori za titulu prvaka države biti već u narednoj i narednim sezonama, jer su u poslednjoj godini stvoreni uslovi i atmosfera za još veće uspehe i bolje rezultate.

Osvajanjem drugog mesta na tabeli Super lige i plasmanom u SEHA kup, kao i osvajanjem pehara nacionalnog kupa naše zemlje, u ovoj rukometnoj sezoni Železničar je bez ikakvih dilema jedan od najuspešnijih rukometnih i uopšte sportskih kolektiva u Srbiji.

Iz tog razloga u svoje i ime rukovodstva Niša i sugrađana upućujem vam čestitke i na uspesima i na viteštvu u završnici ovogodišnjeg šampionata.

Gradonačelnik Niša, Darko Bulatović

Možda Vas zanima i sledeće...