1

ЈОШ САМО КОРАК ДЕЛИ „ЖЕЉУ“ ОД ПИСАЊА ИСТОРИЈЕ

РК Железничар у петак гостује на терену Металопластике у последњем колу плеј-офа Суперлиге и уколико победи, пехар намењен шампиону Србије по први пут ће се наћи у витринама нишког клуба. Пред ову важну утакмицу, у име свих грађана Ниша, подршку рукометашима и стручном штабу дао је и градоначелник Дарко Булатовић. Он је честитао на досадашњим великим успесима у сезони, освојеном државном купу и пласману у СЕХА лигу и истакао да „Жеља“ у петак у Шапцу игра за круну блиставе сезоне.

На пријему у Градској кући, истакнуто је да ће рукометаши нишког тима свом снагом ићи на победу, али да треба бити јако опрезан јер Металопластика, после Железничара, игра најбољи рукомет у земљи.

Железничар ће на трибинама у Шапцу имати и подршку својих навијача и симпатизера. Сви заинтересовани да бодре нишки тим у петак моћи ће да резервишу своје место у аутобусу, ако се јаве на телефоне 064 11 72 516 и 018 4527 260, најкасније до петка у 10 сати и доставе име и презиме и број личне карте.Полазак за Шабац је у 12.30, испред Дома рукомета. Утакмица почиње у 18.00 часова.

Иначе, још једна потврда доброг рада у Железничару свакако је и то што се шесторица рукометаша нишког клуба налазе на списку селектора за наступ у репрезентацији, за меч против Португалије.