U PUTEVE U NIŠU ULOŽENO POLA MILIJARDE DINARA

  • 02072018.Nisobilazakrekonstrukcija-8
  • 02072018.Nisobilazakrekonstrukcija-6
  • 02072018.Nisobilazakrekonstrukcija-5
  • 02072018.Nisobilazakrekonstrukcija-4
  • 02072018.Nisobilazakrekonstrukcija-3
image_pdfimage_print

Potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, prof. dr Zorana Mihajlović, izjavila je danas u Nišu da je u rekonstrukciju i rehabilitaciju puteva u Nišu Vlada, preko JP “Putevi Srbije”, za četiri godine uložila blizu 500 miliona dinara, a u celom Nišavskom okrugu blizu dve milijarde dinara, računajući i radove planirane u 2018. godini.

Mihajlovićeva je u okviru posete Nišu danas, u pratnji gradonačelnika Darka Bulatovića, obišla radove na rekonstrukciji Bulevara Cara Konstantina i poručila da će ova saobraćajnica, pored koje se nalazi i nova fabrika “Cumtobel”, biti završena do avgusta.

“Iako je malo pomeren rok za završetak radova, to nije zato što izvođač nešto nije uradio, već je bilo potrebno da se izmeni projekat zbog regulisanja odvođenja atmosferskih padavina. Važno je da se sve uradi kvalitetno, a ne kao što smo imali primere u nekim opštinama, da se uradi put, a da ne rešimo pitanje odvođenja padavina”, kazala je Mihajlovićeva, i dodala da je vrednost radova oko 45 miliona dinara.

Ona je rekla da je važno što će se u okviru rekonstrukcije 1,7 kilometara Bulevara Cara Konstantina uraditi i trotoari i biciklističke staze i da je to model za sve gradove u Srbiji.

Možda Vas zanima i sledeće...