НОВОГОДИШЊА ЧЕСТИТКА ГРАДОНАЧЕЛНИКА НИША ДАРКА БУЛАТОВИЋA

image_pdfimage_print

Градоначелник Ниша Дарко Булатовић свим грађанима и грађанкама Ниша честита наступајућу 2018. годину са жељом да она буде срећнија од свих претходних.

„Желим вам пуно здравља, успеха и среће, за наше породице, за нашу децу. Желим да имамо пуно посла и да радимо више него у претходној години.

Град Ниш у наредној години чекају велики изазови. Из тог разлога морамо да се окупимо око заједничког циља-бољег и лепшег живота у нашем граду. Први кораци да Град Ниш функционише без већих проблема су направљени стабилизацијом јавних финансија у граду, те нам предстоји више рада како бисмо створили услове за побољшање животног стандарда и бољу будућност за нашу децу. Остављамо још једну тешку годину за нама, али упркос свим тешкоћама, желим вам да водите рачуна о томе да је оптимизам претпоставка успеха.

Драге моје Нишлијке и Нишлије, честитам вам предстојеће празнике са жељом да их дочекате у кругу породице, у кругу оних које највише волите, да са њима поделите радост, да негујете пријатељства, да имате обзира једни према другима, да вас служи добро здравље.

Желим да у наредној години сви радимо још више и напорније, да подижемо наш Ниш, наш лепи град и да не губимо наду колико год да нам је понекад тешко и колико год су велики изазови пред којима се будемо налазили. Желим вам мирну и радну 2018. годину.

You may also like...