1

Уручени кључеви за 33 нова стана у Нишу

Потпредседница Владе и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић и градоначелник Ниша Дарко Булатовић уручили су данас кључеве станова за 33 породице у Нишу, изграђених у оквиру програма градње социјалних станова које суфинансира држава преко Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре.

“Од данас имате кров над главом и то јесте најважније да би могли да живите као сав нормалан свет и како би ваша деца могла даље да се развијају и уче школу. Министарство, Влада Србије и град Ниш су учествовали у финансирању изградње ових станова и драго ми је што их не градимо само у Нишу већ и у још неколико градова, Кикинди, Старој Пазови, Панчеву, Зрењанину, Краљеву, Чачку “рекла је Михајловић.

“Захваљујућу подршци Владе Србије и Министарства. Овај пројекат од укупно 70 станова који је годинама чекао на свој завршетак, захваљујући заједничком раду и подршци, дочекао је овај дан на задовољство ових људи који ће од данас имати кров над главом “,рекао је градоначелник Ниша Дарко Булатовић.