1

9 ГОДИНА САРАДЊЕ НИС-А И ГРАДА НИША

У пословном центру НИС-а у Новом Саду представљени су резултати сарадње НИС-а и локалних заједница из целе Србије, са којима компанија НИС већ 9 година развија сарадњу кроз програм „Заједници заједно“.

Свечаности су присуствовали генерални директор компаније Кирил Тјурдењев, потпредседник Покрајинске Владе Ђорђе Милићевић и градоначелници и председници 11 градова и општина са којима НИС сарађује, међу којима се нашао и градоначелник Ниша Дарко Булатовић.

Градоначелник Булатовић овом приликом истакао је значај програма „Заједници заједно“, пре свега у највишем степену друштвене одговорности коју НИС показује. „Осам година заједничког рада, 67 пројеката, више од 70 милиона динара за област образовања, културе, социјалне заштите и помоћи деци, младима, болеснима је нешто што смо радили заједно и на чему смо вам неизмерно захвални. Вредност овог програма се огледа и у томе што овај заједнички посао радимо отворено и јавно, али је највећа вредност наш заједнички рад. На томе сам вам и лично захвалан и преносим поздраве свих грађана Ниша.“

Поред званичне презентације резултата програма, општине и градови представили су се и својим аутентичним производима, храном и народним ношњама, које су презентовали на штандовима у фоајеу НИС-овог пословног центра.