9 GODINA SARADNJE NIS-A I GRADA NIŠA

image_pdfimage_print

U poslovnom centru NIS-a u Novom Sadu predstavljeni su rezultati saradnje NIS-a i lokalnih zajednica iz cele Srbije, sa kojima kompanija NIS već 9 godina razvija saradnju kroz program „Zajednici zajedno“.

Svečanosti su prisustvovali generalni direktor kompanije Kiril Tjurdenjev, potpredsednik Pokrajinske Vlade Đorđe Milićević i gradonačelnici i predsednici 11 gradova i opština sa kojima NIS sarađuje, među kojima se našao i gradonačelnik Niša Darko Bulatović.

Gradonačelnik Bulatović ovom prilikom istakao je značaj programa „Zajednici zajedno“, pre svega u najvišem stepenu društvene odgovornosti koju NIS pokazuje. „Osam godina zajedničkog rada, 67 projekata, više od 70 miliona dinara za oblast obrazovanja, kulture, socijalne zaštite i pomoći deci, mladima, bolesnima je nešto što smo radili zajedno i na čemu smo vam neizmerno zahvalni. Vrednost ovog programa se ogleda i u tome što ovaj zajednički posao radimo otvoreno i javno, ali je najveća vrednost naš zajednički rad. Na tome sam vam i lično zahvalan i prenosim pozdrave svih građana Niša.“

Pored zvanične prezentacije rezultata programa, opštine i gradovi predstavili su se i svojim autentičnim proizvodima, hranom i narodnim nošnjama, koje su prezentovali na štandovima u foajeu NIS-ovog poslovnog centra.

Možda Vas zanima i sledeće...