1

У НИШУ ЗА ВИКЕНД САЈАМ ЗА ПЕНЗИОНЕРЕ

Трећи Сајам за пензионере биће одржан у Дому Војске Србије у Нишу 25. и 26. Новембра. Свечано отварање заказано је за 13 часова а улаз за све посетиоце је бесплатан, речено је на конференцији за новинаре у Градској кући.

У оквиру штандова излагача, поред бројних медицинских, фармаколошких, прехрамбених и других производа за стара лица, биће организоване и бројне креативне радионице, али и специјалан програм који су спремили чланови Удружења  пензионера из Ниша, Београда, Лесковца и других околних градова. Наши најстарији суграђани моћи ће на сајму да бесплатно провере свој вид, али и друге прегледе будући да су учесници сајма и лекари нишког Дома здравља, као и ЕБЕРС асоцијације који ће мерити шећер у крви.

Циљ ове манифестације је да пензионери квалитетно проведу своје време, да се забаве и друже, учествују у разним радионицама, наградним играма и да на једном месту провере своје здравље. Генерални спонзор сајма је Банка Поштанска штедионица, а партнер сајма ЈП пошта Србије. Најављен је и долазак министра без портфеља у Влади Србије Милана Кркобабића.