Успешан завршетак акције “Пружи корак!”

image_pdfimage_print

Двоје младих људи – Тамара Кларић и Богдан Стевановић – урадили су нешто што заслужује не само аплаузе, већ и мотив за све нас остале како треба помоћи онима који су угрожени.

Тамара и Богдан су у понедељак, 30. октобра, кренули пешице ка Нишу (нешто више од 200 километара), у намери да прикупе новчана средства за завршетак изградње дечјег хемато-онколошког одељења Клинике за дечје интерне болести у Нишу.

Уз подршку Националног удружења родитеља деце оболеле од рака (НУРДОР), Тамара и Богдан су одолевали ветру и не баш пријатном времену, али су у понедељак, 6. новембра дошли до циља циља!

У Градској кући Тамару и Богдана примио је заменик градоначелника проф. др Милош Банђур, који се захвалио у име Града Ниша на показаној хуманости и уручио им златнике са ликом Цара Константина.

У акцији, симболично названој “Пружи корак!”, Тамара и Богдан су направили више од 256.000 корака, а позвали су све грађане и организације  да им пруже подршку у овом важном подухвату слањем СМС поруке на број 1150.

You may also like...