ИЗ НИША И ДО СТОКХОЛМА

  • aerodrom-Stokholm
  • secenje torte Stokholm
image_pdfimage_print

Проласком авиона кроз водену завесу свечано је успостављена нова авио линија компаније Ryanair за Стокхолм. Свечаности поводом успостављања нове линије присуствовали су Његова Екселенција Амбасадор Краљевине Шведске у Републици Србији Јан Лундин, Градоначелник Града Ниша Дарко Булатовић и директор аеродрома „Константин Велики“ Владица Ђурђановић. Путници ће до Стокхолма и назад моћи да лете уторком и суботом.

Његова Екселенција Амбасадор Шведске Јан Лундин истакао је колико је значајно успостављање ове авио линије ради повезивања два народа и две земље. „Сада Швеђани имају прилику да путују у Ниш и да виде колики је потенцијал овде, не само туристички, већ и пословни“.

Градоначелник Ниша Дарко Булатовић поручио је да свака нова линија представља нови прозор у свет и још једном потврђује да је новац који као град и држава издвајамо за нишки аеродром потпуно оправдана инвестиција. Он је нагласио да ће Град Ниш и у наредном периоду, у складу са својим могућностима, чинити све да још више унапреди капацитете аеродрома „Константин Велики“.

Директор аеродрома Владица Ђурђановић поносан је на овако велики број путника на првом лету и наглашава да је то само још један доказ колико је велики значај и потенцијал нишке ваздушне луке.

Иначе, компанија Ryanair из Ниша већ лети за Милано, Дизелдорф, Берлин и Братиславу.

ИЗ НИША И ДО СТОКХОЛМА

You may also like...