PRIJEM ZA RUKOVODSTVO ODBOJKAŠKOG SAVEZA SRBIJE

  • IMG-5de44883b4763721a3d968d7a4373f36-V
  • IMG-ca5357081be3db9ed7fbf5b63d7c4c08-V
image_pdfimage_print

Gradonačelnik Niša Darko Bulatović i član Gradskog veća Branislav Kačar priredili su večeras u Gradskoj kući prijem za delegaciju Odbojkaškog saveza Srbije u kojoj su bili predsednik OSS Zoran Gajić, privi potpredsednik OSS Ivan Miljković, predsednik OS Nišavskog okruga Ljubodrag Brkić i sekretar OSNO Milovan Stojadinović.

Gradonačelnik Niša Darko Bulatović istakao je da je Niš grad sporta i da kao gradsko rukovodstvo nastoje da pruže maksimalnu podršku razvoju sporta. Takođe je naglasio da je odbojka jako popularan sport u Nišu i da će raditi, ne samo na njenoj daljoj popularizaciji, već i na obezbeđivanju uslova za postizanje vrhunskih rezultata.

Predsednik Odbojkaškog saveza Srbije zahvalio se rukovodstvu grada na prijemu i spremnosti da i dalje podržavaju odbojkaški sport u gradu . On je izjavio da je posebno impresioniran time koliko je niško rukovodstvo svesno da odbojka u ovom delu Srbije ima veliku perspektivu i obećao da će i oni kao savez pomoći time što će prihvatiti pruženu ruku čelnika Niša kako bi zajednički postigli bolje rezultate niških klubova. On je ovom prilikom i najavio da će poštanska štedionica biti generalni sponzor odbojkaške lige. Pre posete Gradskoj kući, Zoran Gajić i Ivan Miljković su u maloj sali hale Čair predstavnicima 30 klubova iz Nišavskog okruga uručili mikasa lopte.

Možda Vas zanima i sledeće...