1

КОМПЛЕТИ КАРАТА ЗА ФИЛМСКЕ СУСРЕТЕ НАЈУСПЕШНИЈИМ МЛАДИМА ИЗ НИША

Чланови Градског већа Јелена Митровски, Бранислав Качар и Бојан Крстић поделили су данас у Градској кући комплете карата за Фестивал глумачких остварења – Филмски сусрети најуспешнијим ученицима, студентима и спортистима који су освојили једно од прва три места на међународним такмичењима, као и победницима такмичења Србија у ритму Европе, и члановима Академског позоришта СКЦ-а.

„Ова пракса је уведена прошле године јер и на овај начин Град Ниш жели да укаже поштовање, част и признање младима-деци и младим људима који су достојно репрезентовали своје школе, факултете, клубове, родитеље, себе и свој град-град Ниш. На овај начин још једном скрећемо пажњу, овим скромним даром, да је наша обавеза да у сваком погледу водимо рачуна о онима који су будући покретачи и носиоци развоја овог дела Србије, а то сте ви, не само кроз стварање услова де се у Нишу несметано развијате и унапређујете своја знања и вештине“, рекла је Јелена Митровски.

Члан већа задужен за образовање Бојан Крстић поручио је: “ви сте својим понашањем, уложеним трудом и енергијом, успесима које постижете, и наградама, заслужили да вам се и на овај начин захвалимо. Желим вам пуно успеха у даљем раду. Не сумњам да ћете и даље бити вредни и марљиви и унапређивати и надограђивати таленат који имате“.