Интензивирани радови на санацији ударних рупа

У улици Ивана Милутиновића почело је асфалтирање ударних рупа. После неколико дана паузе због празника и временских прилика почела је санација ударних рупа на неколико фреквентних локација у граду.

Градски већник Милош Милошевић обишао је радове и најавио да ће се у оквиру програма редовног одржавања у предстојећем периоду радити пуном паром у улицама где је постојао проблем са оштећењима и рупама на коловозу.

Саобраћај у улици Ивана Милутиновића није обустављен током поправке коловоза и одвија се без већих задражавања.

Ово је веома битан путни правац који повезује неколико великих села са градом, а до сада су возачи имали доста непријатности на самом улазу у улицу због великих ударних рупа.

Данас су истовремено почели и радови на санацији делова коловоза у Романијској улици као и улици Марина Држића и на Габровачком путу.
Пријем за ученике из Санкт Петербурга

Правно – пословна школа ових дана  домаћин је руских ученика и професора из Санкт Петербурга.

Током боравка у Нишу гости из Русије учествоваће у неколико акција, али и обилазити историјске споменике и природне знаменитости овог краја.

У Градској кући за госте из Русије приређен је пријем, а ученике је примио заменик градоначелника проф. др Милош Банђур.

Током разговора ученици из древног руског града истакли су да се пријатно осећају у Нишу и да је посебно изражено гостопримство на сваком кораку.

Сарадња Правно – пословне школе из Ниша  и школе из Санкт Петербурга траје већ неколико година, а током оваквих сусрета поред дружења, ученици имају прилику да размене искуства и међусобно се упознају са културом и традицијом два пријатељска народа.