1

РУКОВОДСТВО НИША У ПОСЕТИ А.Д.“ИНСА“

Руководство Града Ниша посетило је данас, на позив А.Д. „ИНСА“, ову реномирану компанију у Земуну, основану давне 1950. године као фабрика сатова, да би данас постала значајан произвођач сатова и сатних механизама, мерила течности и гаса, компоненти за војну индустрију, као и многих других производа из домена мерне технике и прецизне механике.

Градоначелник Ниша Дарко Булатовић и заменик градоначелника проф.др Милош Банђур на лицу места су се уверили да стручан и инвентиван кадар Инсе у сваком моменту удовољава високим захтевима тржишта и да производе широк спектар производа високог квалитета, који су изграђени према највишим стандардима.

За наш град посебно је значајно то што две нишке фирме уско сарађују са Инсом, на тај начин што уназад неколико година испручују Инси компоненте штампане плоче које се уграђују у финални производ, који је комплетно направљен на тржишту наше земље и као српски пласира се даље.

Град Ниш поносан је што у Нишу послују фирме које раде у складу са највишим стандардима и које дају значајан допринос пласирању српских производа на тржишта широм Европе и света. Ова посета од изузетног је значаја за даљи развој и унапређење привреде у нашем граду .