1

Најављен 38.”Спортски бал”

У Градској кући одржана је конференција за новинаре поводом избора спортисте града Ниша.
38.Спортски бал је традиционално дружење спортиста, спортских новинара и свих људи који се брину о спорту.
Тридесет осам година ове манифестације даје значајан кредибилтет секцији спортских новинара ,која је кроз све техничке и финасијске недаће опстала ,као својеврсни надзорник нишког спорта.

” Година која ће ускоро бити за нама оставља простора за умерени оптимизам. У колективним спортовима , Ниш има суперлигаше који су солидно пласирани након јесењег дела. Може свакако и боље ,али у постојећим околностима треба бити реалан.

У појединачним спортовим бележи се тренд добрих резултата поготово у борилачким спортовима, стрељаштву и спортском пењању.
Желим нишким спортистима  да  поручим – да Град види шта радите, да сте важни за овај град и да ћемо и у будућности пуно очекивати ,али и са наше стране и  више пружити спортистима. Желимо да  наш Ниш не буде на мапама обележен само као историјска раскрсница, него да буде и на спортској мапи света, важно место за младе,  да заинтересујемо Европу да долази у Ниш и да заинтересујемо Европу да прими наше младе да покажу колико су добри, паметни и квалитетни” рекао је градски већник Бранислав Качар на конференцији за новинаре.
38.Спортски бал и уједно додела спортских признања, биће одржан у понедељак 26.децембра у ресторану Бољи живот са почетком у 20 сати.