1

Укључите се у истраживање које спроводи НИС! Важно нам је ваше мишљење!

Компанија НИС, као друштвено одговорна компанија, већ осам година спроводи програм подршке локалним заједницама на чијим територијама компанија послује, а који је сада већ препознатљив под називом „Заједници заједно“.

У оквиру овог програма компанија је уложила преко 900 милиона динара и реализовала 864 пројекта.

Ове године компанија НИС спроводи истраживање путем анкете у циљу сагледавања потреба у локалним заједницама са којима сарађује, а њени резултати биће основ за будућа улагања НИС-а на територији Града Ниша.
Заједно можемо створити боље и лепше услове за квалитетнији живот у локалној заједници и зато вас позивамо да узмете учешће у овом истраживању и помогнете да што боље сагледамо потребе ваше заједнице.
Анкети можете приступити путем линка у наставку:

http://zajednicizajedno.nis.eu/anketa




ГРАД НИШ И КОМПАНИЈА СИМЕНС УСПОСТАВЉАЈУ САРАДЊУ

Градоначелник Ниша Дарко Булатовић и представник компаније Сименс Удо Ајцлингер потписали су данас у Градској кући Споразум о пословно-техничкој сарадњи Града и ове компаније.

„Имајући у виду циљеве Града Ниша и наш концепт да стратешки развијамо Ниш у области техничке инфраструктуре, енергетске одрживости и саобраћаја, а свесни чињенице да је компанија Сименс препознатљива на светском тржишту по поузданости и квалитету својих производа и услуга у областима енергетике, саобраћаја и информационих технологија која су интегрисана са намером да омогуће одрживи развој већих градова, а уважавајући наше међуобне жеље да сарађујемо у областима од заједничког значаја, данас смо приступили потписивању Споразума о пословно-техничкој сарадњи. Очекујем да та сарадња буде благотворна за успех и одрживи урбани развој нашег града. Верујем да ћемо заједно уложити разумне напоре како бисмо проширили и унапредили сарадњу на примени иновативних технолошких решења“, изјавио је градоначелник Ниша. Господин Ајцлингер нагласио је да очекује успешну сарадњу с обзиром на то да Ниш напредује и да има путо потенцијала, посебно истичући квалитетне и образовне људе који ће Сименс технологију знати да адекватно примене у свом раду.