Uključite se u istraživanje koje sprovodi NIS! Važno nam je vaše mišljenje!

Kompanija NIS, kao društveno odgovorna kompanija, već osam godina sprovodi program podrške lokalnim zajednicama na čijim teritorijama kompanija posluje, a koji je sada već prepoznatljiv pod nazivom „Zajednici zajedno“.

U okviru ovog programa kompanija je uložila preko 900 miliona dinara i realizovala 864 projekta.

Ove godine kompanija NIS sprovodi istraživanje putem ankete u cilju sagledavanja potreba u lokalnim zajednicama sa kojima sarađuje, a njeni rezultati biće osnov za buduća ulaganja NIS-a na teritoriji Grada Niša.
Zajedno možemo stvoriti bolje i lepše uslove za kvalitetniji život u lokalnoj zajednici i zato vas pozivamo da uzmete učešće u ovom istraživanju i pomognete da što bolje sagledamo potrebe vaše zajednice.
Anketi možete pristupiti putem linka u nastavku:

http://zajednicizajedno.nis.eu/anketa
GRAD NIŠ I KOMPANIJA SIMENS USPOSTAVLJAJU SARADNJU

Gradonačelnik Niša Darko Bulatović i predstavnik kompanije Simens Udo Ajclinger potpisali su danas u Gradskoj kući Sporazum o poslovno-tehničkoj saradnji Grada i ove kompanije.

„Imajući u vidu ciljeve Grada Niša i naš koncept da strateški razvijamo Niš u oblasti tehničke infrastrukture, energetske održivosti i saobraćaja, a svesni činjenice da je kompanija Simens prepoznatljiva na svetskom tržištu po pouzdanosti i kvalitetu svojih proizvoda i usluga u oblastima energetike, saobraćaja i informacionih tehnologija koja su integrisana sa namerom da omoguće održivi razvoj većih gradova, a uvažavajući naše međuobne želje da sarađujemo u oblastima od zajedničkog značaja, danas smo pristupili potpisivanju Sporazuma o poslovno-tehničkoj saradnji. Očekujem da ta saradnja bude blagotvorna za uspeh i održivi urbani razvoj našeg grada. Verujem da ćemo zajedno uložiti razumne napore kako bismo proširili i unapredili saradnju na primeni inovativnih tehnoloških rešenja“, izjavio je gradonačelnik Niša. Gospodin Ajclinger naglasio je da očekuje uspešnu saradnju s obzirom na to da Niš napreduje i da ima puto potencijala, posebno ističući kvalitetne i obrazovne ljude koji će Simens tehnologiju znati da adekvatno primene u svom radu.