SA NIŠKOG AERODROMA I DO DIZELDORFA, BRATISLAVE I MILANA

image_pdfimage_print

Irska “low cost” avio-kompanija”Rayanair”, koja od 4. septembra leti sa niškog aerodroma do Berlina i nazad, najavila je danas u Nišu nove letove i to do Dizeldorfa, Bratislave i Milana.

Chiara Rivara, menadžerka prodaje i marketinga za oblast istočnog Sredozemlja kompanije “Rayanair” istakla je da ova kompanija planira da u 2017.godini, sa ukupno četiri linije preveze još 120 000 putnika. Ona je najavila da srpski kupci mogu da očekuju niske cene karata za blagovremene rezervacije. Da bismo proslavili objavu letnjeg rasporeda letenja za 2017., obezbedili smo mogućnost kupovine karata za let u novembru iz Niša, po ceni od 4,99 evra, za kupovinu do ponedeljka 31.oktobra, poručila je ona.

Gradonačelnik Niša Darko Bulatović rekao je da je saradnja sa ovom kompanijom od izuzetnog značaja za grad i uopšte za razvoj niškog aerodroma, koji kreće ka putu samoodrživosti. Aerodrom može i želi da funkcioniše još bolje i Grad će, zajedno sa Republikom, učiniti sve da poboljša uslove rada novim ulaganjima, poput ulaganja u rekonstrukciju terminalne zgrade. Niš je destinacija sa velikim potencijalom i siguran sam da će u godini pred nama saradnja sa kompanjom „Rayanair” biti još bolja, poručio je gradonačelnik.

Sa niškog Aerodroma „Konstantin Veliki“ već saobraćaju avioni “WizzAir”-a ka Bazelu, Malmeu, Memingenu, Ajndhovenu i Dortmundu.

Možda Vas zanima i sledeće...