Srećno detinjstvo

image_pdfimage_print

Prvo dečje igralište izgrađeno u sklopu velike društveno odgovorne akcije Imleka “Moja Kravica – rasti srećno”, svečano je danas otvoreno u parku Svetog Save u Nišu.
Novo igralište potpuno je opremljeno da odgovori na različite potrebe brojnih mališana. Događaju su prisustvovali gradonačelnik Niša Darko Bulatović, direktor marketinga Imleka Slobodan Srećković i članovi Gradskog veća.
Realizaciju ove akcije pomogao je Grad Niš, kako bi park Svetog Save dobio novi sadržaj za decu. Tim povodom Gradonačelnik Niša Darko Bulatović rekao je ovo još jedan dokaz, da jedino pomažući jedni drugima možemo biti srećni.
“Sreća je uvek u rukama onoga koji daje, ali i onog koji dobija. Hvala kompaniji Imlek na Moja Kravica igralištu, koje će usrećiti naše najmlađe sugrađane, ali i njihove roditelje, bake, deke, staratelje”, rekao je Bulatović.
“Ovo je velika stvar za naše sugrađane i mališane, primer kako jedna kompanija može da doprinese razvoju i kvalitetu života u gradu. Ovo je jedno od najbezbednijih igrališta”, rekao je gradski većnik Mihajlo Zdravković.

Možda Vas zanima i sledeće...