Obilazak osnovne škole „Ivo Andrić“

image_pdfimage_print
Ministarka saobraćaja i infrastruktire Zorana Mihajlović, Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja  Mladen Šarčević i Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić posetili su danas novo zdanje isturenog odeljenja osnovne škole „Ivo Andrić“ u Nišu.
Direktorka ove škole Milica Petković upoznala je visoku delegaciju Vlade Srbije sa funkcionisanjem ove škole koja od nedavno ima novi objekat u svom sastavu sa modernim učilima i dobro opremljenom fiskulturnom salom.
Učenici su priredili u sportskoj hali škole prigodne prezentacije sportova kojima se bave u okviru školskih aktivnosti . Ministar Šarčević je na opšte odobravanje prisutnih  najavio  da će se fond časova nedeljno dodatno obogatiti sportskim aktivnostima u okviru  predmeta fizičkog vaspitanja.
U sastavu delegacije koja je obišla školu bili su i gradski većnici Branislav Kačar i Bojan Krstić, kao i načelnici Uprava za obrazovanje, sport  i predstavnici Kancelarije za mlade.
Ova poseta je iskorišćena i da prisutni ministri uruče  sportske rekvizite i lopte koje će biti korišćene u redovnoj nastavi ove škole.

 

Možda Vas zanima i sledeće...