1

Уручени индекси бруцошима на Правном факултету

Свечаним уручењем индекса бруцошима на Правном факултетеу у Нишу почео је нови семестар.Заменик градоначелника Ниша проф.др Милош Банђур поручио је бруцошима да Град жели да препозна вредне и  успешне младе људе и покаже  да  цени њихов  труд и залагање.
“Одабрали сте факултет који је прилично захтеван,али има дугу традицију и из ових клупа потекли су наши успешни правници,судије,професори и адвокати.Пред вама је нова етапа у животу другачија од досадашњих ,када ћете морати да се потрудите и изборите за свој будући статус.
Наравно студентски дани доносе и много лепих тренутака и дружење са колегама,рађају се нова пријатељства која ће верујем трајати цели живот.
Када стојим  пред  вама  будућим  искрено верујем истакнутим члановима овог друштва  , не могу ,а да се не сетим оне чувене мисли која каже”Сваки  човек  има  два  почетка: дан   када  се  родио и дан   када  је  открио  зашто  је рођен.”
Убеђен сам да ви сада добро знате зашто сте рођени и како би требало у будућности да обликујете свој животни пут”,рекао је заменик градоначелника будућим правницима приликом уручења индекса.