Uručeni indeksi brucošima na Pravnom fakultetu

image_pdfimage_print
Svečanim uručenjem indeksa brucošima na Pravnom fakulteteu u Nišu počeo je novi semestar.Zamenik gradonačelnika Niša prof.dr Miloš Banđur poručio je brucošima da Grad želi da prepozna vredne i  uspešne mlade ljude i pokaže  da  ceni njihov  trud i zalaganje.
“Odabrali ste fakultet koji je prilično zahtevan,ali ima dugu tradiciju i iz ovih klupa potekli su naši uspešni pravnici,sudije,profesori i advokati.Pred vama je nova etapa u životu drugačija od dosadašnjih ,kada ćete morati da se potrudite i izborite za svoj budući status.
Naravno studentski dani donose i mnogo lepih trenutaka i druženje sa kolegama,rađaju se nova prijateljstva koja će verujem trajati celi život.
Kada stojim  pred  vama  budućim  iskreno verujem istaknutim članovima ovog društva  , ne mogu ,a da se ne setim one čuvene misli koja kaže”Svaki  čovek  ima  dva  početka: dan   kada  se  rodio i dan   kada  je  otkrio  zašto  je rođen.”
Ubeđen sam da vi sada dobro znate zašto ste rođeni i kako bi trebalo u budućnosti da oblikujete svoj životni put”,rekao je zamenik gradonačelnika budućim pravnicima prilikom uručenja indeksa.

Možda Vas zanima i sledeće...