Prvog septembra startuje zimski red vožnje

U Direkciji za javni  saobraćaj održan je sastanak predstavnika Grada,Direkcije i  prevoznika,koji obavljaju delatnost prevoza putnika u gradskom saobraćaju.
Prvog septembra počinje zimski red vožnje i u tom smislu sve  je spremno za početak ovog u saobraćajnom  smislu opterećenijeg dela kalendarske godine , kada učenici polaze u školu.
Kako je najavio resorni većnik Igor Vojinović građani će moći preko gradskih opština i mesnih zajednica da podnesu predloge u vezi sa trasama i terminima  gradskog saobraćaja u cilju njegovog poboljšanja i podizanja kvaliteta usluge.
“Pozivamo građane da iznesu svoje primedbe u narednih mesec dana kako bi od prvog oktobra prevoz mogao da se odvija punim kapacitetom,mada će i Grad i Direkcija za javni prevoz biti otvoreni za sve sugestije građana i u periodu posle toga.“
„Građani koji su do sada dolazili na prijem u Gradskoj kući imali su primedbe tehničke prirode koje su uglavnom opravdane i na koje će Direkcija odgovoriti pozitivno u skladu sa svojim ovlašćenjima.
Grad je uspeo da izdvajanja za gradski prevoz drastično smanji sa nekih 600 miliona na 30 milona dinara, a pozitivna stvar je i to da Direkcija za javni prevoz sada nema dugovanja prema prevoznicima i da ovo preduzeće sada posluje stabilno“ rekao je Vojinović.
Iz Direkcija za javni gradski prevoz upućen je poziv svim učenicima koji nisu zamenili stare legitimacije za prevoz  da to učine što pre .