Нова авио-линија из Ниша

image_pdfimage_print
 Авио-компанија „Wizz air“  почела је са новим летом из Ниша до Дортмунда. Путници ће до овог града у Немачкој и назад до Ниша моћи да лете уторком и суботом.
По традицији, авион је дочекан “воденим поздравом”. Летови ће, кажу путници, многима олакшати контакте са породицом и обављање послова у великим европским градовима.
Пре две недеље, Виз ер увео је летове и до Мемингена и Ајндховена, а прошле године до Малмеа и Базела. Процене су да ће до краја ове године кроз нишки аеродром проћи око 125.000 путника.
Попуњеност ове линије је преко 90 одсто што је био случај и са другим линијама. То доказује да има путника и ми смо презадовољни, каже директор ЈП Аеродром Ниш Владица Ђурђановић.
Ово је још једна дестинација, још једно отварање града, још један прозор у свет, још један корак ка циљу да наш град град постане привредни и економски центар, каже градоначелник Ниша Дарко Булатовић.
Поред овог мађарског авио-превозника, летове из Ниша ка Братислави, Дизелдорфу, Милану и Берлину ускоро би требало да започне и нискотарифна компанија “Ryanair”.

 

You may also like...