Реновиран спортски терен у Првој Кутини

image_pdfimage_print
Градски већник ресорно задужен за спорт Бранислав Качар присуствовао је данас отварању новог терена за мале спортове у селу Прва Кутина у Градској општини Нишка Бања.
Непосредно поред игралишта  за велики фудбал налази се  реновиран  терен за кошарку и мали фудбал,асфалтирана је подлога и окречен је имобилијар, а постоји могућност и играња у вечерњим часовима, јер је терен осветљен са осам рефлектора.
„Овај терен је реновиран захваљујући заједничким напорима представника Градске општине Нишка Бања и мештана Прве Кутине који су добровољно изводили већину радова на санацији терена.Помоћ су пружила  и ЈКП Наисус и Паркинг сервис који је обележио терен за баскет и мали фудбал.Ово је значајно пре свега за младе људе из села који ће моћи овде да се окупљају и баве спортом“рекао је већник Качар.
Отварању су присуствовали и функционери Градске општине Нишка Бања  који су такође истакли значај једног оваквог објекта за младе овог села,али и за околна мања села чији мештани који гравитирају ка Првој Кутини, а то су пре свега Лазарево село и Радикина бара.

 

You may also like...