Пријем за нишког олимпијца

image_pdfimage_print
У Градској кући организован је пријем за српског атлетичара Ненада Филиповића ,који је је једини Нишлија у индивидуалним спортовима на олимпијади у Рију.
Захваљујући ангажовању градоначелника Дарка Булатовића и већника за спорт Бранислава Качара,финансијски проблем који је имао Филиповић,иначе радник компаније „Јура“ је превазиђен и моћи ће несметано да се посвети такмичењу на Олимпијским играма.
„Пронашли смо решење везане за финансије и одлазак Ненада Филиповића у Рио,али нећемо се на томе зауставити и после повратка са Олимпијаде решићемо његов проблем око радног односа,како би се несметано посветио тренинзима“рекао је градоначелник Булатовић и пожелео пуно успеха атлетичару Филиповићу који се такмичи у брзом ходању и који је раније ове године испунио норму за олимпијаду.
Ненад Филиповић је изразио захвалност градоначелнику и ресорном већнику за посвећеност у решавању његовог  проблема и најавио жестоку борбу за што бољи пласман у Рију.
Он ће сутра отпутовати у Бразил,а на борилиште излази 19.августа у брзоходачкој трци на педесет километара,што је најдужа атлетска дисциплина.
Градоначелник је Филиповићу уручио и заставу Србије са жељом да достојно представља свој град и земљу на играма у Рију.

 

You may also like...