1

Нови градоначелник Ниша преузео дужност

Као први човек града учинићу све да грађани Ниша живе боље, изјавио је на примопредаји дужности у Градској кући новоизабрани градоначелник Ниша Дарко Булатовић. Досадашњи градоначелник Зоран Перишић честитао је Булатовићу нову функцију, истичући да град предаје на управљање у бољем стању него што га је затекао 2012. године.
Стари и нови градоначелник Ниша на једном месту, на свечаности поводом примопредаје дужности градоначелника. Као што је ред одлазећи градоначелник је прво честитао Булатовићу, а онда се осврнуо на свој рад у претходне четири године.
– Оно у шта сам сигуран је да остављам град у бољем стању него што сам га затекао, рекао је Перишић и нагласио да ће нови градоначелник имати увек његову помоћ.
-Сигуран сам да ће у тиму који је формирао бити пуно оних који желе да му дају пуну подршку у остварењу његових програмских циљева. Експозе који је презентовао ових дана у Скупштини града за мене је био заиста импресиван.Чак и да се уради један део онога што је планирао биће добро, а експозе је показао да на моје место долази са врло озбиљним намерама и са јасним циљевима и то могу да кажем не као сада већ бивши градначелник већ и као члан председништва странке којој припадамо. Позивам нове градске већнике да помогну градоначелнику у раду, а Дарку желим успешне прве четири године на месту градоначелника, рекао је проф. др Перишић.
– Учинићу заиста све што је у мојој моћи да се ниједан грађанин Ниша не постиди оним што будем радио. Прошлости се не стидим, желим да заједно са својим тимом допринесем да нам грађани буду задовољнији и срећнији, да у оквиру локалне самоуправе остварују своја права кроз управе које ће бити другачије организоване, где ће бити другачији однос запослених према грађанима у остваривању њихових права. На крају, да сви заједно учинимо да наши суграђани живе боље, изјавио је новоизабран градоначелник Ниша Дарко Булатовић.