Otvoren Sajam zapošljavanja i profesionalne orjentacije

U Nišu je otvoren dvodnevni Sajam zapošljavanja na kojem će svi zainteresovani moći iz prve ruke da dobiju informacije o dostupnim radnim mestima.

„Ovaj sajam ima zadatak da vam omogući direktan kontakt sa većim brojem poslodavaca koji imaju potrebu za zapošljavanjem kadrova Vaše struke. Imaćete priliku da se predstavite, iznesete svoje profesionalne karakteristike, ostavite utisak, uđete u uži izbor kandidata ili na licu mesta dogovorite uslove zapošljavanja.Vazno je reci da na istom mestu i u isto vreme imate priliku da lično predate prijavu za zaposlenje i radnu biografiju  za veći broj slobodnih poslova prema vlastitom izboru“ rekao je gradonačelnik Niša prof.dr Zoran Perišić na otvaranju sajma.

Na ovom sajmu zapošljavanja ponuđeno je  blizu 500 radnih mesta za različita zanimanja. Tražiće se: diplomirani inženjeri mašinstva, elektronike i arhitekture, ekonomisti, pravnici, farmaceuti, vozači, radnici u proizvodnji, tekstilni radnici, elektro i mašinski tehničari, viljuškaristi, trgovci, komercijalisti, radnici za rad na održavanju i drugi.