Радови на градским улицама у пуном јеку

  • radovi 1
  • radovi 4
image_pdfimage_print
Градоначелник Ниша проф.др Зоран Перишић обишао је данас са сарадницима инфраструктурне радове на нишким улицама. Почело је  асфалтирање прве деонице Првомајске улице (ГО Медијана) од Вождове до Улице Ћирила и Методија дужине 200 метара. Радови се настављају и биће завршени у планираном року. Радови на реконструкцији првомајске од Вождове до Улице 7.јула започели су последњих дана марта. Улица је дужине 440 метара, а ширине 6 метара и тротоари са обе стране улице ширине по два метра.Између коловоза и тротоара налази се зелена површина са дрворедом ширине један метар. Реконструкција обухвата замену ивичњака и пресвлачење асфалтом коловоза и тротоара.
Започели су радови на  реконструкцији коловоза и тротоара у Дурмиторској улици ГО Палилула.Радови обухватају комплетно рушење коловоза и тротоара са израдом нових слојева шљунка, тампона , два слоја асфалта и  нових ивичњака. Улица је дужине 510 метара, а ширине 6 метара са тротоарима промењљиве ширине од  1- 1,5 метра са леве и десне стране.
Завршено је асфалтирање Улице Хризантема (бивша VIII Конгрес) у Доњој Врежини, ГО Пантелеј.Улица је дужине 170, а ширине 5,5 метара. Постојећа коловозна конструкција, биће замењена новом.

You may also like...