Otvorena ispostava policije u GO Medijana

image_pdfimage_print
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović prisustvovao je u Nišu otvaranju policijske ispostave u gradskoj opštini Medijana. Otvaranju su pored ministra prisustvovali i gradonačelnik Niša prof.dr Zoran Perišić  i načelnik  PU u Nišu Ninoslav  Mitić .
Ministar Stefanović je tom prilikom rekao da je namera Ministarstva unutrašnjih poslova da policijsku ispostavu dobije i Gradska opština Palilula, jedina od pet niških opština koja trenutno nema tu ispostavu. “Otvaranje ispostava je pravi način da se pozabavimo temom ‘policija u zajednici’. Mi na ovaj način hoćemo da približimo policiju građanima”, izjavio je ministar Stefanović.
Otvaranje policijskih ispostava, je jedan od načina  da se brzo i lako građani  obrate policiji za rešavanje problema, bilo da se radi o izdavanju ličnih dokumenata ili o suzbijanju kriminaliteta.
Prema najavi ministra Stefanovića, MUP će nastaviti da oprema ispostavu u Medijani, a između ostalog sve prometnije saobraćajnice u blizini biće opremljene bezbednosnim kamerama i povezane sa ispostavom.
U policijskoj ispostavi u Medijani radiće 100 policajaca, a za koji dan građani će moći u ovoj ispostavi da predaju zahteve za dobijanje ličnih dokumenata.

Možda Vas zanima i sledeće...