Отворена испостава полиције у ГО Медијана

image_pdfimage_print
Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић присуствовао је у Нишу отварању полицијске испоставе у градској општини Медијана. Отварању су поред министра присуствовали и градоначелник Ниша проф.др Зоран Перишић  и начелник  ПУ у Нишу Нинослав  Митић .
Министар Стефановић је том приликом рекао да је намера Министарства унутрашњих послова да полицијску испоставу добије и Градска општина Палилула, једина од пет нишких општина која тренутно нема ту испоставу. “Отварање испостава је прави начин да се позабавимо темом ‘полиција у заједници’. Ми на овај начин хоћемо да приближимо полицију грађанима”, изјавио је министар Стефановић.
Отварање полицијских испостава, је један од начина  да се брзо и лако грађани  обрате полицији за решавање проблема, било да се ради о издавању личних докумената или о сузбијању криминалитета.
Према најави министра Стефановића, МУП ће наставити да опрема испоставу у Медијани, а између осталог све прометније саобраћајнице у близини биће опремљене безбедносним камерама и повезане са испоставом.
У полицијској испостави у Медијани радиће 100 полицајаца, а за који дан грађани ће моћи у овој испостави да предају захтеве за добијање личних докумената.

You may also like...