1

Обилазак сеоског домаћинства у Матејевцу

Градоначелник Ниша проф.др Зоран Перишић је са представницима Градске општине Пантелеј посетио сеоско домаћинство, породице Бранка Рајковића у Горњем Матејевцу. Овом приликом је разговарао са породицом Рајковић и мештанима Горњег Матејевца о проблемима са којима се свакодневно сусрећу.

У срдачном и отвореном разговору мештани су упознали градоначелника са свакодневним обавезама и проблемима са којима се сусрећу.Спортско-рекреативни дан

У оквиру пројекта унапређења и развоја рекреативних програма за 2016. годину, Спортски савез Ниша је на полигону Сафари клуба у Малчи организовао „Спортско-рекреативни дан академског изазова“. Догађај је усмерен ка студентима, који чине важну популацију за развој спортске рекреације. Током дана академског изазова практично су промовисане и активности спортско-рекреативних организација са територије Ниша (Сафари клуб Ниш, Стреличарски клуб Ниш, Планинарски клуб Железничар). Манифестацију је посетио и градоначелник Ниша проф.др Зоран Перишић који се упознао са садржајима које нуде рекреативне организације из града и својим присуством пружио подршку оваквим акцијама усмереним ка развоју спортског и рекреативног духа код младих људи.