Наставак сарадње са компанијом НИС

  • nis 2
  • nis
  • nis 2
  • nis
image_pdfimage_print

Компанија НИС наставља и у 2016. години да подржава пројекте који кроз систем јавних конкурса доприносе развоју локалних заједница. Тим поводом, Кирил Кравченко, генерални директор НИС-а, потписао је данас Споразуме о сарадњи са представницима десет градова и општина у Србији.У име града Ниша споразум је потписао градоначелник проф.др Зоран Перишић.

Овај програм подразумева одобравање средстава за реализацију пројеката непрофитним организацијама из области спорта ,културе,науке,заштите животне средине и помоћи угроженим категоријама становништва.Захваљујући овом програму Ниш је до сада добио бројне спортске и културне садржаје ,а многи креативни људи добили су прилику да промовишу своје идеје.

Компанија већ осму годину заредом помаже градове и општине широм Србије кроз програм „Заједници заједно“. Од 2009. године је готово 800 милиона динара уложено у око 760 пројеката који су помогли развој локалних заједница, олакшали функционисање бројних установа и унапредили рад културних, образовних и спортских институција широм Србије.

 

You may also like...