Prijem za vaterpoliste

image_pdfimage_print
U Gradskoj kući priređen je prijem za srpske vaterpoliste koji će učestvovati na humanitarnom meču.
Zamenik gradonačelnika Niša Ljubivoje Slavković primio je vaterpoliste  i zahvalio se na želji da pomognu ugroženima uz konstataciju da bi ikoliko osvoje zlato u Riju,Niš bio spreman da ih poput Beogradu dočeka na terasi pozorišta.
Karte će biti u prodaji na dan utakmice na biletarnici bazena, ali je cena još nepoznata, kažu u vaterpolo klubu “Nais”.
Na spisku trenera Dejana Savića za predstojeće mečeve su – Branislav Mitrović, Gojko Pijetlović, Dimitrije Rističević, Lazar Dobožanov, Duško Pijetlović, Marko Manojlović, Nebojša Toholj, Nemanja Vico, Nemanja Ubović, Milan Aleksić, Nikola Jakšić, Sava Ranđelović, Radomir Drašović, Đorđe Vučinić, Vladan Mitrović, Andrija Prlainović, Stefan Mitrović, Strahinja Rašović, Ognjen Stojanovićm, Gavril Subotić, Filip Filipović, Viktor Rašović, Živko Gocić, Dragoljub Rogač, Filip Radojević, Nikola Lukić, Dušan Mandić, Draško Gogov. Za drugi deo priprema ekipi će se pridružiti Slobodan Nikić. Vaterpolisti su turneju počeli  u ponedeljak u Novom Sadu, dan kasnije su u Beogradu, a 23. marta posetili su  Leposavić, Gračanicu i Kosovsku Mitrovicu. Nakon toga dolaze u Niš, a u petak turneju završavaju u Kragujevcu. Po završetku „MTS Turneje šampiona” nacionalni tim će od 28. marta do 1. aprila trenirati sa selekcijom Australije.

Možda Vas zanima i sledeće...