Radovi na Trgu Republike i Patrijarha Pavla

  • trg01
  • trg02
  • trg03
image_pdfimage_print
Gradonačelnik Niša prof.dr Zoran Perišić obišao je radove  na Trgu Republike i Trgu Patrijarha Pavla.
U toku   su pripremni radovi na popločavanju Trga Republike i trotoara ispred zgrade Skupštine grada Niša u Ulici Nikole Pašića.
Prostor će biti popločan „behaton“ pločama. Ukupno 3500 metara kvadratnih površine od čega Trg Republike 2000, a trotoar ispred zgrade Skupštine 1500 metara kvadratnih. Izvođač radova je preduzeće „CD HIS“. Vrednost ugovorenih radova je 9,5 miliona dinara
 Radovi su planirani Programom uređivanja građevinskog zemljišta za 2016.godinu. Trg Patrijarha Pavla U toku su radovi na izvođenju radova na uređenju Trga Patrijarha Pavla u Nišu. U sklopu radova biće skinuta kompletna postojeća konstrukcija i postavljene betonske ploče tipa „Rojal“ četvrtaste na površini od oko 3000 metara kvadratnih.
Betonske ploče će biti postavljene u beloj, bordo i crnoj boji, kako bi se što prirodnije uklopile u postojeći ambijent. Betonske žardinjere i dalje ostaju sa postojećim zelenilom. Vrednost radova na uređenju Trga Patrijarha Pavla je oko 7,5 miliona dinara.
Radovi su planirani Programom uređivanja građevinskog zemljišta za 2016.godinu. Izuvođač radova je preduzeće „Arhibet“ DOO iz Niša. Rok za završetak radova je 60 radnih dana.

 

Možda Vas zanima i sledeće...