Радови на Тргу Републике и Патријарха Павла

  • trg01
  • trg02
  • trg03
image_pdfimage_print
Градоначелник Ниша проф.др Зоран Перишић обишао је радове  на Тргу Републике и Тргу Патријарха Павла.
У току   су припремни радови на поплочавању Трга Републике и тротоара испред зграде Скупштине града Ниша у Улици Николе Пашића.
Простор ће бити поплочан „бехатон“ плочама. Укупно 3500 метара квадратних површине од чега Трг Републике 2000, а тротоар испред зграде Скупштине 1500 метара квадратних. Извођач радова је предузеће „ЦД ХИС“. Вредност уговорених радова је 9,5 милиона динара
 Радови су планирани Програмом уређивања грађевинског земљишта за 2016.годину. Трг Патријарха Павла У току су радови на извођењу радова на уређењу Трга Патријарха Павла у Нишу. У склопу радова биће скинута комплетна постојећа конструкција и постављене бетонске плоче типа „Ројал“ четвртасте на површини од око 3000 метара квадратних.
Бетонске плоче ће бити постављене у белој, бордо и црној боји, како би се што природније уклопиле у постојећи амбијент. Бетонске жардињере и даље остају са постојећим зеленилом. Вредност радова на уређењу Трга Патријарха Павла је око 7,5 милиона динара.
Радови су планирани Програмом уређивања грађевинског земљишта за 2016.годину. Изувођач радова је предузеће „Архибет“ ДОО из Ниша. Рок за завршетак радова је 60 радних дана.

 

You may also like...