1

Ускоро завршетак реконструкције ОШ „Бранко Миљковић“

Градоначелник Ниша проф.др Зоран Перишић обишао је са сарадницима основну школу „Бранко Миљковић“ и радове на новом мосту преко Кутинске реке у насељу Никола Тесла
У основној школи “Бранко Миљковић” приводе се крају радови на реконструкцији.Остало је још да се заврше партерски радови ,а деца ће опет бити у својим клупама на почетку другог полугодишта. Изградња моста на К утинској реци у насељу Никола Тесла,тече предвиђеном динамиком и очекује се да у предвиђеном року од 3 месеца мост буде завршен.
Мештани овог насеља  ускоро ће моћи да стижу до својих имања, а знатно ће бити скраћен пут од општине Нишка бања до општине Пантелеј, захваљујући томе што ће мост на Кутинској реци бити изграђен за нешто више од три месеца.
Најважније је што нови мост неће доводити у опасност околна домаћинства, када порасте водостај реке, као што је то био случај ранијих година, због тога што су на овом месту без дозвола грађени разни привремени прелази.
Мост ће бити дугачак 24 метра, имаће две коловозне траке и тротоаре за пешаке. Његова изградња кошта нешто више од 32 милиона динара, а извођач радова је ПЗП Зајечар.