Едукација младих

image_pdfimage_print

150605-edukacija-mladihРесорни већник Милан Пешић и шеф “Канцеларије за младе” Мија Петровић, примили су у Градској кући Интернационални правни факултет, тема разговора је била “Унапређење положаја младих. Како би унапредили положај младих и како би их на што бољи начин упутили како да реше своје проблеме Интернационални правни факултет организовао је едукативне радионице за средњошколце на ову тему. Град је овакав вид акције подржао и тим поводом је одржан састанак представника ове високошколске установе.

Током протекле године интернационални правни факултет је са средњошколцима спровео акцију “Научи, препознај реши”, где су млади на радионицама имали прилику да науче нешто више о вршњачком насиљу, сексуалном злостављању, фејсбук криминалитету.

Ова високошколска установа добила је подршку града за овакав вид бесплатне едукације, а циљ је, како кажу да се она настави и унапреди.

Следећи корак је да, поред едукације, ова акција постане и неки вид истраживања о проблемима младих, као и проширење тема.

You may also like...