U-NI PRAKSA 2015

image_pdfimage_print

Grad Niš i Univerizitet u Nišu raspisali su konkurs za učešće u programu radne prakse u javnim preduzećima, gradskim opštinama, gradskim upravama i službama, ustanovama kulture i sporta. Konkursom je predviđeno 126 mesta za studente na 66 pozicija u 22 institucije grada za koja se mogu prijaviti studenti završnih godina osnovnih akademskih studija i studenti master studija.

“U-NI praksa 2015.” studentima garantuje sticanje praktičnog stručnog iskustva u radu, potvrdu o obavljenoj praksi koju izdaje Grad Niš i Univerzitet u Nišu, mogućnost dobijanja preporuke od strane institucije u kojoj student obavlja praksu i priznavanje prakse kao dodatne aktivnosti od strane obrazovnih institucija u vidu 3 ESPB boda.

Praksa za studente bez naknade, održaće se početkom avgusta 2015. godine u trajanju od mesec dana, a rok za prijavu je 8. jun 2015. Zainteresovani studenti mogu konkurisati na više pozicija, koje mogu naći u Katalogu pozicija.

Za učešće na ovom konkursu neophodno je da studenti popune elekstronski formular koji se nalazi na sajtu Grada Niša i na sajtu Univerziteta u Nišu. Za prijavu na ovaj konkurs potrebno je pripremiti prijavu (u elektronskoj i štampanoj formi), potvrdu o studiranju (skenirano i u štampanoj formi), kopiju prve stranice iz indeksa (skeniranu i u štampanoj formi) i dostaviti na e-mail adresu unipraksa@gmail.com uz navođenje naslova e-maila PRIJAVA za U-NI praksu, kao i u štampanoj formi na adresu: Kancelarija za mlade Grada Niša (Obrenovićeva 38, prizemlje) uz naznaku na koverti PRIJAVA za U-NI praksu.

unipraksa2015-vest

Možda Vas zanima i sledeće...