У-НИ ПРАКСА 2015

image_pdfimage_print

Град Ниш и Универизитет у Нишу расписали су конкурс за учешће у програму радне праксе у јавним предузећима, градским општинама, градским управама и службама, установама културе и спорта. Конкурсом је предвиђено 126 места за студенте на 66 позиција у 22 институције града за која се могу пријавити студенти завршних година основних академских студија и студенти мастер студија.

“У-НИ пракса 2015.” студентима гарантује стицање практичног стручног искуства у раду, потврду о обављеној пракси коју издаје Град Ниш и Универзитет у Нишу, могућност добијања препоруке од стране институције у којој студент обавља праксу и признавање праксе као додатне активности од стране образовних институција у виду 3 ЕСПБ бода.

Пракса за студенте без накнаде, одржаће се почетком августа 2015. године у трајању од месец дана, а рок за пријаву је 8. јун 2015. Заинтересовани студенти могу конкурисати на више позиција, које могу наћи у Каталогу позиција.

За учешће на овом конкурсу неопходно је да студенти попуне елекстронски формулар који се налази на сајту Града Ниша и на сајту Универзитета у Нишу. За пријаву на овај конкурс потребно је припремити пријаву (у електронској и штампаној форми), потврду о студирању (скенирано и у штампаној форми), копију прве странице из индекса (скенирану и у штампаној форми) и доставити на е-маил адресу unipraksa@gmail.com уз навођење наслова е-маила ПРИЈАВА за У-НИ праксу, као и у штампаној форми на адресу: Канцеларија за младе Града Ниша (Обреновићева 38, приземље) уз назнаку на коверти ПРИЈАВА за У-НИ праксу.

unipraksa2015-vest

Можда Вас занима и следеће...