Prezentacija kompanije “Grupon”

image_pdfimage_print

150417-groupon

Potpredsednik kompanije “Grupon” iz San Franciska i serijski preduzetnik u oblasti visokih tehnologija Hong Bui u potrazi je za talentovanim developerima i programerima koji bi radili u njihovoj kancelariji u Berlinu. Tim povodom u Gradskoj kući održana je prezentacija kompanije “Grupon” svetskog lidera u onlajn kuponskoj prodaji.

Gradonačelnik Niša prof. dr Zoran Perišić poželeo je dobrodošlicu uvaženim gostima iz sveta IT tehnologija i izrazio ubeđenje da Srbija svakako poseduje veliki broj mladih i talentovanih ljudi koji svojim znanjem mogu da se dokažu u ovoj oblasti.

Jedan od prvih developera za kompaniju Epl, a trenutno viši potpredsednik “Grupona” u Niš je došao, kaže, nakon preporuka koje je čuo u Evropi i Americi. Hong Bui ovde je u potrazi za talenovanim ljudima koji bi radili u kancelariji “Grupona” u Berlinu.

Da ovde ima talenata u oblasti informacionih tehnologija uverio se i sam. Bojan Babić je jedan od IT profesionalaca koji već neko vreme radi u kompaniji Grupon u San Francisku.

Dolazak serijskog preduzetnika Honga Bui-ja organizovala je kompanija “Clean Earth Capital” iz koje kažu da ova poseta predstavlja polaznu tačku za buduće događaje i posete našem gradu radi uspostavljanja kontakata sa lokalnim talentima. I gradonačelnik Niša Zoran Perišić se nada da će ovakvih poseta od strane stručnjaka iz IT oblasti biti još.

Svi developeri i programeri koji su zainteresovani za rad u kompaniji “Grupon” mogu poslati svoj CV još danas na mejl office@cleanearthcapital.com Oni koji budu izabrani imaće intervju u petak a istoga dana biće organizovan i neformalni koktel u Kupina bioskopu.

Možda Vas zanima i sledeće...