Razdragana delegacija u Gradskoj kući

image_pdfimage_print

150304-dkc

Mališani iz Dečjeg kulturnog centra danas su posetili Gradsku kuću. Vesela i razdragana delegacija posetila je kabinet gradonačelnika i sve službe koje funkcionišu u okviru Gradske kuće.

Decu je dočekala načelnica Službe za poslove Gradonačelnika Sanja Milijić-Milojković i upoznala ih sa radom većnika i pomoćnika gradonačelnika, a mini prijem organizovan je u VIP salonu.

U susretu sa gradonačelnikom obostrano je ocenjeno da bi cena čokolade trebalo biti drastično niža i da je u kulturnom centru mnogo lepše nego u Gradskoj kući. Radoznali gosti obišli su svaki kutak Gradske kuće, a pojedini od njih izrazili su želju da jednoga dana budu na čelu grada. Mališani su uputili gradonačelniku poziv da prisustvuje priredbi koju u ponedeljak organizuju u kulturnom centru.

Kako se u goste ne ide praznih ruku deca iz kulturnog centra su u susret 8. martu međunarodnom prazniku žena za sve dame koje rade u Službi za poslove Gradonačelnika pripremili simbolične poklone, cvetove ručno izrađene od ukrasnog papira.

Možda Vas zanima i sledeće...