Раздрагана делегација у Градској кући

image_pdfimage_print

150304-dkc

Малишани из Дечјег културног центра данас су посетили Градску кућу. Весела и раздрагана делегација посетила је кабинет градоначелника и све службе које функционишу у оквиру Градске куће.

Децу је дочекала начелница Службе за послове Градоначелника Сања Милијић-Милојковић и упознала их са радом већника и помоћника градоначелника, а мини пријем организован је у ВИП салону.

У сусрету са градоначелником обострано је оцењено да би цена чоколаде требало бити драстично нижа и да је у културном центру много лепше него у Градској кући. Радознали гости обишли су сваки кутак Градске куће, а поједини од њих изразили су жељу да једнога дана буду на челу града. Малишани су упутили градоначелнику позив да присуствује приредби коју у понедељак организују у културном центру.

Како се у госте не иде празних руку деца из културног центра су у сусрет 8. марту међународном празнику жена за све даме које раде у Служби за послове Градоначелника припремили симболичне поклоне, цветове ручно израђене од украсног папира.

You may also like...