1

Град Ниш на 37. Међународном сајму туризма у Београду

150224-ton37-02

Туристичка организација Ниш је и ове године у сарадњи са Регионалном привредном комором Ниш и ЈП Аеродром Ниш учествовала и била један од 1000 самосталних излагача на 37. Међународном сајму туризма у Београду од 19. до 22. фебруара 2015. године.

Београдски Сајам туризма, који је од 2003. године, члан Европске асоцијације туристичких пословних сајмова – ЕТТФА и Светске асоцијације туристичких пословних сајмова – ИТТФА, је највећа туристичка манифестација у земљи и југоисточној Европи.

Поред стандардног излагања и понуде у виду туристичко-пропагандног материјала, ТОН је за све посетиоце припремио и упознавање са духом старог Ниша, који су посетиоци могли да доживе на самом штанду кроз перформансе глумаца СКЦ-а, музичара Оливера Катића, као и сликањем у типичном амбијенту старог Ниша.

На гастро туристичкој промоцији „VISIT NIŠ“, Туристичка организација Ниш је наступила заједно са нишким аеродромом „Константин Велики“ и винаријом „Малча“. Фокус промоције био на туристичкој понуди града, предстојећим манифестацијама, авио линијама за Базел и Малме и винском туризму.