Uskoro letovi “VIZERA” i sa niškog aerodroma

image_pdfimage_print

Na konferenciji za novinare u Vladi Republike Srbije najavljen je početak obavljanja letova kompanije “Vizer” sa niškog aerodroma. Avioni “Vizera” leteće u početku do švajcarskog grada Bazela, a kasnije se očekuju letovi i do drugih evropskih destinacija.

U8_2595_2183_wizzair prisustvu ministarke građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorane Mihajlović i gradonačelnika Niša prof. dr Zorana Perišića, komercijalni ugovor o obavljanju letova potpisali su Izvršni potpredsednik kompanije “Vizer” Džon Stivenson i direktor aerodroma “Konstantin Veliki” Vladica Đurđanović. Gradonačelnik Niša istakao je da ovo uspeh tima ljudi koji je želeo da vrati sjaj gradu Nišu, sjaj koji mu pripada.

 Izvršni potpredsednik kompanije “Vizer” Džon Stivenson rekao je da je saradnja sa Gradom Nišom više nego odlična i dodao da se nada da će u budućnosti biti povećan broj letova, jer je praksa da u početku postoji samo jedna destinacija.

Letovi će početi od 3. jula sledeće godine, a cena karte u jednom pravcu biće od 2999 dinara. Avioni ka Bazelu leteće dva puta nedeljno ponedeljkom i petkom.

Možda Vas zanima i sledeće...