Ускоро летови “ВИЗЕРА” и са нишког аеродрома

image_pdfimage_print

На конференцији за новинаре у Влади Републике Србије најављен је почетак обављања летова компаније “Визер” са нишког аеродрома. Авиони “Визера” летеће у почетку до швајцарског града Базела, а касније се очекују летови и до других европских дестинација.

У8_2595_2183_wizzair присуству министарке грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зоране Михајловић и градоначелника Ниша проф. др Зорана Перишића, комерцијални уговор о обављању летова потписали су Извршни потпредседник компаније “Визер” Џон Стивенсон и директор аеродрома “Константин Велики” Владица Ђурђановић. Градоначелник Ниша истакао је да ово успех тима људи који је желео да врати сјај граду Нишу, сјај који му припада.

 Извршни потпредседник компаније “Визер” Џон Стивенсон рекао је да је сарадња са Градом Нишом више него одлична и додао да се нада да ће у будућности бити повећан број летова, јер је пракса да у почетку постоји само једна дестинација.

Летови ће почети од 3. јула следеће године, а цена карте у једном правцу биће од 2999 динара. Авиони ка Базелу летеће два пута недељно понедељком и петком.

Можда Вас занима и следеће...