Тура трофеја лиге шампиона 15.октобра у Нишу

image_pdfimage_print

_trofejПрослављени фудбалер са ових простора Дејан Савићевић биће амбасадор Туре трофеја која 15. октобра стиже у Ниш у “Шампионском аутобусу”.

Уочи Туре трофеја УЕФА Лиге шампиона коју представља “UniCredit”, која ће се одржати 15. октобра у Нишу, представници Града Ниша и UniCredit Банке су одржали конференцију за медије којом су најавили овај спектакуларни догађај и амбасадора Туре трофеја.

Дејан Савићевић, је једна од највећих југословенских легенди фудбала, који је два пута током своје успешне каријере освајао трофеј најпрестижнијег европског клупског фудбалског такмичења ће бити промотер овог догађаја.

Тура трофеја је већ посетила главне градове Словачке и Аустрије где је преко 15.000 посетилаца добило прилику да се слика са “ушатим” пехаром, а тренутно је на путу ка Загребу, где ће грађани Хрватске имати прилику да сликају са њим од 10. до 12. октобра. Након тога, последња станица овогодишње Туре трофеја је управо Србија, где ће оригинални трофеј, у периоду од 14. до 19. октобра, бити изложен у три града, и то у Новом Саду, Нишу и Београду. Пехар ће у Нишу бити изложен на централном градском тргу, где ће посетиоци моћи да се сликају са овим трофејом И промотером Дејаном Савићевићем.

You may also like...