Podrška za istaknute niške sportiste

image_pdfimage_print

8_2537_2124_istaknutisportistiGradonačelnik Niša prof. dr Zoran Perišić organizovao je prijem za niške sportiste koji su u prethodnom periodu postigli značajne rezultate na međunarodnim takmičenjima, uključujući i Stefana Jovića koji je sa košarkaškom reprezentacijom osvojio srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu u Španiji. Gradonačelnik je tom prilikom istakao da su ovi ljudi ponos grada i da treba da budu primer omladini.

Ovi sportisti su najbolji ambasadori onoga što Niš može i što ovaj grad predstavlja, kaže gradonačelnik Niša prof. dr Zoran Perišić i kaže da je izuzetno ponosan što ovakvi uspešni sportisti dolaze baš iz ovog grada.

Pored Stefana Jovića, koji je sa srebrnom medaljom stigao sa svetskog prvenstva u košarci, obraz grada osvetlali su i Jovana Ignjatović, Danilo Ratkić, Novak Radulović i Mitar Dugalić koji su medalje osvojili na Svetskom prvenstvu u kik-boksu u Italiji. Treće mesto na svetskom prvenstvu u Grenadi osvojila je takmičarka streljačkog kluba “Niš 1881” Katarina Biserčić, dok je Saša Đorđević postavio svetski rekord u disciplini najdužeg Lamanš triatlona.

Možda Vas zanima i sledeće...