„Karijera po meri mladih“

image_pdfimage_print

10_2373_1961_coveculjakkzmNakon prvog dela, koji je bio održan u septembru 2013. godine, danas je otpočeo i drugi deo seta radionica i edukacija Kancelarije za mlade Grada Niša, u okviru projekta „Karijera po meri mladih“. Radionice se održavaju u Uslužnom centru opštine Medijana, na adresi IX Brigada bb, u periodu od 10. do 13. februara 2014. godine, dok će individualno karijerno savetovanje uslediti nakon edukacije.

 Projekat „Karijera po meri mladih“ sprovodi Beogradska otvorena škola (BOŠ) u saradnji sa Kancelarijama za mlade iz Kragujevca, Loznice, Niša, Novog Pazara i Novog Sada, uz finansijsku podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije i stručnu podršku Nacionalne službe za zapošljavanje.

 Učesnici će imati priliku da ovom prilikom steknu nove veštine i znanja, da povećaju svoje šanse za zaposlenje i da postanu konkurentniji na tržištu rada. Učešćem u projektu „Karijera po meri mladih“, mladima se pruža mogućnost da nauče:

 • Kako učestvovati u karijernim radionicama i nauče više o tome kako odabrati posao po meri,

• Kako pravilno napisati radnu biografiju (CV),

• Kako izdleda biti na poslovnom intervjuu,

• Kako poslovno komunicirati i biti timski igrač,

• Koji sve načini za traženje posla postoje itd.

 Pored ovoga, na radionicama mladi mogu dobiti savete od strane profesionalnih karijernih savetnika i doprineti istraživanju o efektima karijernog vođenja i savetovanja.

Možda Vas zanima i sledeće...