Košarka kroz vreme

image_pdfimage_print
KOŠARKA KROZ VREMEDana 15.01.2014. godine, u prostorijama Kancelarije za mlade Grada Niša, u ulici Obrenovićevoj 38, u 17 časova, biće otvorena izložba “Košarka kroz vreme”. Izložbu će otvoriti košarkaška legenda i aktuelni selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević. Svi posetioci izložbe će moći da vide preko 20 osvojenih pehara naše reprezentacije, kao i nekoliko dresova i fotografija iz bogate košarkaške istorije naših selekcija.

Otvaranju izložbe će prethoditi tribina na kojoj će selektor pričati o aktulenim temama iz oblasti košarke. Tribina će se održati u 14:30 časova, u sali Univerziteta u Nišu. Ulaz i prisustvo su slobodni za sve zainteresovane.

Organizatori ove izložbe su Komisija za sport i obrazovanje gradske opštine Medijana, Kancelarija za mlade Grada Niša i Omladinsko-košarkaški klub “Junior”, koji ovom prilikom žele da upute otvoren poziv svim zainteresovanim građanima da ovu jedinstvenu priliku iskoriste, i pruže sebi priliku da pogledaju, informišu se i fotografišu sa dostignućima naših košarkaša.

Izložba će trajati od 15. do 20. januara 2014. godine, od 8 do 20 časova. Ulaz je slobodan.

Možda Vas zanima i sledeće...